Tre gode grunde til hvorfor du bør have en frokostordning på din arbejdsplads

Hvis du enten ejer eller leder en virksomhed, har du også personaleansvar. Det betyder, at det er din opgave at sørge for, at medarbejderne er motiverede og glade for at arbejde. Medarbejdertilfredshed går nemlig hånd i hånd med lederansvar. Ligesom fritidsudstyr og fritid. Der findes mange forskellige måder at sikre medarbejdertilfredshed på. Blandt andet kan en frokostordning være en fortræffelig metode til at sikre dine ansattes velbefindende. Læs hvorfor i det følgende.

Bedre energi til dine medarbejdere – og dig selv

Med en frokostordning med fokus på god smag og sunde råvarer har du mulighed for at give dine medarbejdere et lækkert og sundt måltid. Frokosten finder – som bekendt – sted midt på dagen. Derfor er måltidet med til at give dine medarbejdere energi til resten af dagen. Det giver dem mulighed for bedre at kunne udføre deres arbejde.

Når dine medarbejdere bedre kan udføre deres job, påvirker det også indirekte bundlinjen. Uoplagte, sultne og trætte medarbejdere performer ganske enkelt ikke særligt godt. Derfor kan du med rette anskue frokostordningen som en investering i virksomheden, dine ansatte og dig selv.

Hvis din arbejdsplads er placeret i Aarhus, eller omegnen, kan du med fordel overveje at bruge Frokost+ som leverandør. Frokost+ formår at skabe lækre retter, der er både sunde, varierende og smagfulde. Deres mad vil dine ansatte elske.

Vis dine medarbejdere, at du bekymrer dig om dem

Når du får etableret en frokostordning på arbejdspladsen, viser du også dine medarbejdere, at du bekymrer dig for dem. Med madordningen giver du dine ansatte mulighed for at få mindst ét sundt og afbalanceret måltid om dagen.

Det betyder også, at dine medarbejdere ikke selv skal handle og smøre madpakke. Alt det har du sørget for. I stedet skal de blot møde op på arbejdspladsen. Det gør unægteligt også deres arbejdsdag nemmere.

Tiltræk flere og bedre medarbejdere med en frokostordning

Det er dog ikke kun dine nuværende ansatte, der kan nyde godt af frokostordningen. I dag konkurrerer mange virksomheder om arbejdskraften. Derfor er der også mange virksomheder, der tilbyder deres ansatte en lang række frynsegoder. Det kan være alt fra sundhedsforsikring til en lækker frokostordning.

Derfor kan du også bruge frokostordningen til at tiltrække ny og bedre arbejdskraft. Alle mennesker sætter pris på en lækker madordning på arbejdet. Derfor er det et godt kort at have på hånden, når du skal overbevise potentielle ansatte om, hvorfor de skal vælge din virksomhed.