Snevagten i Ålborg – hvordan og hvorfor?

Når sneen begynder at falde, er snerydning et absolut must. For både private boliger og på arbejdspladser er der krav til netop snerydning, der gør det muligt for folk at færdes i byerne på sikker vis. Det kræves, at man fjerner den sne, der ligger på fortove, trapper og parkeringspladser ud til offentlige veje, og det kan være et stort arbejde.

 Med Snevagten kan dette job blive lettere, både for dig, der skal have ryddet fortovet eller indkørslen, og for dig der skal have ryddet foran virksomheden. 

Læs med her, hvis du leder efter effektiv Snerydning Aalborg.

Sådan bliver du klar til vinteren med Snevagten

Når efteråret og vinteren nærmer sig, er det en god idé at have styr på sin snerydning, både for andre menneskers sikkerhed og for at undgå store bøder, der kan komme, hvis der sker ulykker på matriklen.

Alt efter omfanget på de områder, der skal ryddes, kan man enten klare det selv med en spade og noget vejsalt, eller man kan få hjælp udefra. Snevagten er et firma, der sikkert og effektivt fjerner sne og is fra de ønskede områder, og dermed behøver du hverken tænke over at stå tidligt op om morgenen for at rydde sne eller på at finde det rette udstyr.

Uanset om det er en lang indkørsel til dit hjem, eller om det drejer sig om virksomhedens store udendørsarealer, vil arbejdet være klaret for dig tidligt om morgenen.

Hvordan fungerer det udstyr, der bruges til at rydde sne?

Lader man et firma som Snevagten klare snerydningen, tropper de op med det bedste udstyr til den ønskede opgave. Til de mindre arealer kan de anvende gode sneskovle, små fejemaskiner og miljøgodkendt vejsalt. Dette vil efterlade arealet både sne- og isfrit, hvilket gør det sikkert for alle at færdes på området.

På større områder vil de ofte bruge en traktor med brede sneplove, som er særdeles effektiv på de brede arealer. Her fungerer sneploven ved, at bladet skubber sneen foran sig og samler den op på ploven, hvorefter det kan samles i en bunke et sted, hvor det ikke generer nogen. 

Regler for snerydning i Aalborg

Vælger du selv at rydde sne, er det vigtigt, at du kender de regler der er på området. Reglerne siger, at arealer der grænser op mod offentlige veje skal være ryddet fra klokken 7-22 hver dag og fra klokken 8 om søndagen.

Dette gælder 10 meter frem fra bygningens skel. For virksomheder skal der være ryddet, når den første medarbejder møder ind, og der skal desuden ryddes og saltes efter klokken 22. 

Med Snevagten kan du altså holde din grund snefri, helt uden at skulle bekymre dig om noget som helst.