Opgrader din madlavning med steakkrydderi

Hvis du elsker en god steak, så kender du også til frustrationen, når du prøver at lave den selv, hvor den enten bliver for sej, for kedelig eller for tør. Her får du de bedste råd til, hvordan du får helt styr på din steakteknik, så tænderne løber i vand, hver gang du tænder op under panden!

Ordentlige krydderier har meget at sige

Krydderierne er noget af det vigtigste, når du laver mad som steaks. Det er ikke nok bare at smide salt og peber på panden – der skal aromaer og forskellige smage til!

Hos T. I. krydderier finder du et fantastisk udvalg af steak krydderi, som du kan blande i forskellige forhold for at få forskellige smage hver gang. Med friske og ordentlige krydderier kommer du langt med lidt, og selvom det kan virke dyrt, vil du få meget mere ud af dem end de tørrede varianter, mange køber i supermarkedet.

Men hvad så? Du får fat i noget godt steak krydderi, men ved du, hvordan det skal bruges? Krydderier kan blandes på mange forskellige måder, men for at få den bedste steak, skal du vide, hvilke kombinationer er de bedste!

De bedste råd til at lave en god steak

Når det handler om steaks og steakkrydderi, er der opskrifter, du kan starte med at følge – men du kan også prøve forskellige blandinger og se, hvad du selv bedst kan lide.

For at få en god steak, skal du købe kød af god kvalitet. Bøffen skal gerne veje ca. 200 gram og være godt marmoreret – der skal altså være en fin del fedt i den. Det er nemlig dét, der gør den saftig, så ingen fedtforskrækkelser her!

Kødet skal tages op mindst en halv time før stegningen, der altid foregår i smør. Steakkrydderier kan komme på, på mange forskellige tidspunkter, men du får mest ud af dem, hvis de tilsættes, så snart din steak er brunet lidt. Skru ned for varmen og tilsæt lidt ekstra smør og dine valgte krydderier.

Rosmarin, timian og hvidløg er de mest populære valg til steaks, og det bliver kun bedre jo friskere, krydderierne er! Der findes meget andet steakkrydderi, og du kan tilberede kødet præcis, som du vil – du kan endda lave din egen lage med olie og dine foretrukne urter og frø, så kødet kan blive marineret – god fornøjelse!