Kend jeres sutter på navnet

Hvis I som familie ofte er på farten, eller dit barn går i institution eller dagpleje, kender du nok til det der med at rode alle tasker igennem efter sutten, som dit lille barn har smidt væk eller byttet med ud med et stykke legetøj. Måske er du smart og har investeret i en suttesnor, så sutten ikke bliver tabt. Men det ved vi alle kun er en stakket frist og en løsning, der desværre ikke kan bruges på de lidt større brugere af sutter. Her er en navnesut guld værd.

Der er heldigvis en nem, sød og enkel løsning på hele problematikken med bortløbne sutter. Ligesom en hund har et navneskilt om halsen, kan dit barns sut blive udstyret med symboler og navne, så det altid er til at finde dem igen. Sutterne fra MAM kan købes i små pakker med din foretrukne model, størrelse og farve. De er udviklet i samarbejde med tandlæger og medicinaleksperter, så de små gummer og det begyndende tandsæt ikke tager skade eller udvikler sig skævt.

Vælg en sut med en blød overflade

Der findes mange sutter på markedet, og flere er lavet i hård plast, der ikke altid er lige behageligt. Hos Navnesutten, hvor du kan købe de smarte sutter med navn, kan du blandt andet få MAM sutter, som alle er lavet i MAM SkinSoft silikone, der føles silkeblødt mod dit barns fine babyhud. MAM sutter med navn fås i en stor variation af farver og modeller. Størrelse 1 er udviklet til babyer på 2-6 måneder og er en god begyndersut. Du kan for eksempel få den populære MAM Original navnesut, som er helt symmetrisk og let, så den kan bruges af de mindste brugere også. Sutter fra mærket MAM er alle designet med lufthuller i siderne, så de små kinder kan ånde. Det er også en måde at undgå hudirritation, som godt kan opstå ved suttebrug, hvis der ikke er tilstrækkeligt med luft mellem kinderne og sutten.

Find sutten i nattens mulm og mørke

Når du har fået fat i de smarte sutter med navn, der er perfekte til dagsbrug, kan du passende tilføje et par nattesutter fra MAM. De fås heldigvis også hos Navnesutten, så du behøver ikke lede længe efter denne geniale opfindelse. En nattesut lyser nemlig i mørket og gør det nemt for dig at trøste uden at skulle tænde lyset.