Få flere bøger med på rejsen uden, at de fylder i tasken

Elsker du at læse bøger, når du tager på ferie? Hvis du skal ud på en længere tur, og gerne vil have masser af læsestof med på rejsen, så overstiger kufferten hurtig de 16 kilo. Bøger er altid rare at have med på turen, men de er samtidig besværlige at rejse med, fordi de vejer utrolig meget.

Som et alternativ kan du skaffe dig den smarte E-boglæser Onyx Boox. På din Onyx Boox kan du downloade alle dine yndlingsbøger og få dem med på rejsen, i én og samme kompakte boglæser. Find den hos eBookReader.dk.

Hvad er en Onyx Boox?

Onyx Boox er en e-bogslæser ligesom den mere kendte Kindle. På din Onyx Boox kan du streame e-bøger fra for eksempel Saxo, eReolen, Mofibo, Storytel og meget andet. Du henter dine ønskede apps direkte til din e-boglæser, og så kan du downloade bøger derfra.

Onyx Boox kører med Androidfunktion, så du kan downloade forskellige streaming tjenester på samme måde, som du gør på din telefon.

Hundredevis af bøger i én

Denne lette e-boglæser vejer ikke mere end 160 gram. Den er derfor nem at tage med i rejsetasken. Selvom e-boglæseren er lille og let, så har den stor kapacitet til masser af bøger. Onyx Boox e-bogslæseren har en 4 kernen processer, som kan køre de store apps uden problemer. Du kan have hundredvis af bøger liggende på din e-bogslæser, og ydeevnen er stadig i top!

Som at læse i en normal bog

Der er desværre mange, som afskriver e-bøger, fordi de ikke bryder sig om at læse op fra en skærm. Hvis du har prøvet at læse tekster på din telefon eller computer, så ved du, hvordan det skarpe lys kan forstyrre øjnene, hvis man læser i lang tid.

Men en e-bogslæser fra Onyx Boox er udstyret med en helt særlig skærm, som fremviser bogstaver, diagrammer og billeder præcis, som du ville se dem i en rigtig bog. Onyx Boox bruger en E Ink Carta skærm, som viser tekst og billeder tydeligt, uden at der kommer lysskær.

Tilpas lyset på din e-bog

Du har selv mulighed for at justere, hvor meget skærmen på din Onyx Boox skal lyse og i hvilken temperatur. Nogen synes for eksempel, at det er rarest med et varmt og afdæmpet lys om aftenen, som ikke gør øjnene trætte. Om dagen kan man skifte til en lysere og kold temperatur.