Få de rette præmier til din fritidshobby

Hvis du har en fritidshobby, afholder I måske også nogle gange konkurrencer. I så fald får I brug for nogle præmier til at ære vinderen med. Nogle steder ærer man også nr. 2, nr. 3 og så videre.

Til at markere vinderen kan du med fordel bruge enten badges eller et bånd. Her kan du endda få trykt en tekst, der matcher begivenheden og din forening. På den måde kan du skabe en helt unik præmie, som vinderen kan tage med hjem til ære og værdighed.

Lav dine helt egne badges

For at ære vinderen, kan du lave et flot badge til vedkommende. På en badge kan der stå lige præcis det, som du ønsker. Det kan for eksempel være ”Nummer 1” eller måske bare ”Vinder”, men kun fantasien sætter grænserne.

Med din egen badgemaskine kan du helt selv fremstille alle badges, som du vil. Derfor kan det også være en god investering for fritidsforeningen. Med en badgemaskine kan I fremstille badges i mange år fremadrettet.

Badges kan sættes på tøjet, så alle kan se, hvem dagens vinder er. Det er en rigtig fin måde at ære vinderen på.

Få lavet flotte bånd

Når du gerne vil ære vinderen i din fritidsforening, kan du få lavet et blot bånd. Båndet skal sidde over skulderen og omkring livet. På båndet kan der stå hvad som helst. Det kan være blandt andet være ”Klubmester”, ”Årets spiller” eller noget helt tredje.

Båndet er en flot og iøjefaldende præmie, som vinderen også sagtens kan hænge op derhjemme eller på kontoret. Et æresbånd kan desuden også fremstilles i alle tænkelige farver. Hvis din fritidsforening har nogle specifikke farver i navn eller logo, kan disse farver også sagtens indgå i æresbåndet.

Køb dine præmier hos BR Roset

Besøg brroset.dk, når du skal bruge flotte præmier til din fritidshobby. Hos BR Roset giver de dig et stort udvalg af mange forskellige præmier. Her finder du alt fra medaljer og pokaler til bånd og badges – og naturligvis også rosetter, som navnet jo nok afslører.

De giver dig mulighed for at designe dine egne præmier, så de bliver præcis, som du ønsker. På den måde kan du også sagtens inddrage din fritidsforenings farver eller logo.
Hvis du har brug for hjælp med at udvælge præmier eller skabe et design, står deres venlige personale altid klar til at hjælpe dig.