Brug for en kørestol? Kig med her

Du oplever måske, at du på grund af alder, sygdom, en ulykke eller en skade pludselig har problemer med balancen, med kræfterne til at gå eller slet ikke er i stand til at gå og derfor har brug for en kørestol? Da finder du i webshoppen SeniorSalg.dk et stort udvalg af kørestole, uanset om du skal bruge den som en lille aflastning i det daglige eller som en mere permanent løsning.

Find den rette stol til dit behov

For nogle mennesker er det et livsvilkår at sidde i kørestol, andre har blot brug for en kørestol i en begrænset periode eller som aflastning ved fx problemer med balance eller gangbesvær i øvrigt. Uanset hvad er det vigtigt, at du vælger kørestol ud fra dit behov og din situation.

Er du afhængig af stolen for at komme rundt, og skal du tilbringe de fleste af dagens timer i den, er det selvfølgelig helt essentielt, at du vælger en stol med den rette grad af komfort, hvor der er tænkt på ergonomi og optimal støtte, såvel som et godt sæde.

Ønsker du en aktiv livsstil, hvor du nemt kan tage din stol med dig, når du skal på besøg hos familie og venner, en tur i skoven eller gennem byens gader, kan du med fordel investere i en letvægtskørestol, som er supernem at folde sammen og pakke i bilen.

Skal stolen kun bruges i en kort periode fx efter en skade, da sælger SeniorSalg.dk også helt enkle og basale kørestole, der ikke koster alverden.

Husk det vigtige tilbehør

Når du har fundet den kørestol, der bedst matcher dit behov, din situation og dit budget, bør du overveje, hvilket tilbehør du evt. har brug for. Det kan fx være en siddepude med specialdesignet fyld, der former sig efter din krop, det kan være solide og robuste benstøtter, eller det kan være stokkeholdere, så du kan have krykker eller en spadserestok med bag på din kørestol, når du skal ud. Mange er også glade for en praktisk taske til at spænde bag på stolen, når der skal handles ind.

Find din kørestol her

Hvis du er i tvivl om, hvilken stol du skal vælge, kan du hos SeniorSalg.dk finde masser af nyttige tips og informationer, der kan gøre det nemmere for dig at vælge – i shoppen har de en kørestol til alle behov – også stolen til dit.