Av-Cables.dk har alt i forlængerledninger til udendørs brug

Av-Cables.dk er en virksomhed, som primært fokuserer på forskellige el artikler. De vil gerne gøre dit liv lettere. Derfor sælger de for eksempel mobiltilbehør, høretelefoner og måske vigtigst af alt: mange slags ledninger. Måske du tænker, at el-artikler ikke er superrelevante for natur-interesserede folk, men hvis du er typen, som godt kan lide at bruge tid udenfor, ved du godt, at det er forkert. Hos Av-Cables.dk finder de f.eks. forlængerledninger, som kan bruges udenfor.

Sådan får du elektricitet i din campingvogn

Er du typen, som elsker at tage på campingferier? Så kan de hos Av-Cables.dk hjælpe dig. De sælger mange kabler, som kan bruges til at få elektricitet tilsluttet din campingvogn. Det hedder et tilslutningskabel til campingvogn.

De er lette nok at bruge, så det behøver du ikke bekymre dig om. Til gengæld skal du overveje hvor langt tilslutningskablet skal være. De sælger tilslutningskabler, som er alt fra 5-50 meter lange. Hvis du normalt camperer samme sted hvert år, kan du let finde ud af, hvor langt der egentligt er hen til stikket, og så kan du vælge det kabel, som passer bedst i længden. Men hvis du ikke ved det, kan det være en god idé at købe et af de længere kabler. Det er nemlig rigtig ærgerligt, hvis det ender med ikke at være langt nok. Så skal du måske undvære strøm eller betale ekstra omkostninger for at få en plads tættere på stikket.

Udendørs forlængerledninger til haven

Av-Cables.dk forhandler også helt normale forlængerledninger, som kan bruges i haven. Det kan for eksempel være, at du skal bruge en forlængerledning til at installere lys ude på terrassen.

Deres udendørs forlængerledninger kan naturligvis klare lidt af hvert slags vejr. De er robuste og holdbare, så du skal ikke være bange for, at de for eksempel ikke virker i løbet af vinteren. Mange af kunderne hos Av-Cables.dk bruger for eksempel forlængerledninger om vinteren til at tænde for julelys ude i haven. Det skaber virkelig hygge og en god atmosfære.

Du kan dog også bruges deres udendørs forlængerledninger til din hobby. Det kan f.eks. være, at du godt kan lide at stå udenfor i det gode vejr og lave lidt træarbejde. Så skal du blandt andet bruge en forlængerledning, hvis du har en elektrisk sav eller lignende. Det giver dig også muligheden for at arbejde om aftenen, når det er mørkt, da du kan bruge forlængerledningen til at tænde for noget stærkt lys.