Fleksibel indretning på marken med et gitter til fangefold

Dan Egtved er en af de førende leverandører til landbrugssektoren i Danmark. Med mere end 90 års erfaring inden for inventarløsninger til marker og stalde, er det her, du skal finde dine fodertrug, hytter, bokse og gitter til fangefold.

Dan Egtveds fangefolde kan flyttes og sættes sammen efter behov. Det er det perfekte valg til dig, som leder efter en skræddersyet løsning, som kan ændres igen og igen og tilpasses til netop din stald.

Gitter til fangefold til den kvalitetsbevidste landmand

Et gitter til fangefold er en smart struktur, som er designet til kvæg og andre store husdyr. Gitter til fangefold placeres normalt i de områder, hvor man har brug for at samle kvæget, adskille eller behandle dem. Gitteret er en form for midlertidig barriere, som gør det muligt for dig som landmand at styre, hvor du gerne vil flytte dyrene hen.

Holdbare materialer

Når man arbejder med kvæg, så kræver det, at man bruger holdbare og modstandsdygtige gitre, som kan holde til store dyr. Små tynde gitre kan hurtigt blive skubbet eller væltet, hvis kvæget bliver urolig eller stresset.

Gitter til fangefold fra Dan Egtved er derfor skabt i en robust konstruktion af stærkt stål, som kan modstå selv de største kvæg. Dette giver dig ro i maven, når du skal håndtere og behandle dyrene. Gitrene er også modstandsdygtige over for korrosion, så de slides ikke op over tid.

Tilpas dine gitre efter behov

Dan Egtveds gitre til fangefold kan imødekomme mange forskellige behov. Uanset om du håndterer store eller små kvæg på en større eller mindre gård, så findes der en løsning til dig.

Gitrene findes både i forskellige højder og længder, og så kan de hurtigt skilles ad og sættes op på en anden måde, når du har brug for at ændre fangefolden.

Et roligt miljø for dyrene

Transport og behandling kan blive stressende for dine kvæg. Når dyret bliver bange eller urolig, kan det være rigtig svært at få dem til at rykke sig. Ydermere kan stressede dyr også blive aggressive, hvilket kan være farligt for både dig og de andre kvæg. Derfor er det vigtig at skabe et roligt miljø for dyret, som mindsker risikoen for stress. Gitre til fangefold fra Dan Egtved er skabt til at flytte eller samle dyrene på en naturlig og stressfri facon, så både du og dine kvæg er veltilpasse under hele processen.